Gaala - Suomen suosituin mittatilauskeittiö
Facebookiin

Etusivu > Keittiöremontti reilusti edullisemmin


Keittiöremontit ovien vaihdosta täysremontteihin

Keittiöremontin suunnittelu tapahtuu kotonasi veloituksetta

Keittiöremontti alkaa aina paikan päällä kotonasi tehtävällä ilmaisella arvio- ja suunnittelukäynnillä. Näin näemme vanhan keittiösi juuri sellaisena kuin se on. Yhteinen näkemys tilanteesta onkin välttämätöntä ryhtyessämme suunnittelemaan varsinaista keittiöremonttia, keskustelemaan yksilöllisistä toiveistasi, toteutusaikataulusta sekä muista keittiöremonttiin liittyvistä käytännön asioista.

Keittiöremontti kevyemmin tai kaikki uusien

Keittiöremontissa säästää yleensä reilusti, jos vanhoja kaapinrunkoja ei tarvitse uusia. Tällöin uusitaan ainoastaan ne keittiön osat, mitkä näkyvät tai ovat muuten merkittäviä toimivuuden kannalta kuten ovet, saranat, työtasot, vetimet, leikkuulaudat ja laatikot. Keittiösi näyttää uudelta - usein jopa 50% edullisempaan hintaan verrattuna täydelliseen keittiöremonttiin!
Mikäli vanhan keittiösi rungot ovat huonokuntoisia, väärän kokoisia tai kevyempi uudistus ei muuten riitä Sinulle, on vaihtoehtoja vain yksi - perusteellinen koko keittiön remontti. Suunnittelun alkaessa puhtaalta pöydältä saadaan keittiön tyyli ja ulkonäkö parhaiten vastaaman toiveitasi. Kokonaisuuden toimivuus ja ergonomia saadaan luonnollisesti viimeisen päälle ajanmukaiseksi. Laajasta mallistostamme löytyvät laadukkaat materiaalit, mallit, varusteet ja kodinkoneet unelmiesi keittiöön.

Gaala -keittiöremontti onnistuu joka kotiin - kysy lisää!

Olipa haaveensasi kevyempi EasyGaala -keittiöuudistus tai sitten laajempi keittiöremontti,
ota yhteyttä ja kysy lisätietoa! Gaala -keittiöremontti onnistuu jokaiseen kotiin, kerrostalokeittiöstä omakotitalon keittiöön.                                                                                   © Gaala-Keittiöt / Suomen Kiintokaluste Oy  2013